Leaving on a jet plane

Nu sitter jag än en gång på LAX och väntar på att få boarda mitt plan till London, och sedan vidare till ett förhoppningsvis vintrigt Sverige. Kan inte fatta att det är ett helt år sen sist! Det känns som att jag just var där, men på samma gång har så otroligt mycket hänt under detta år. Jag tittade igenom bilder igår från året som gått, och insåg vad mycket saker jag hunnit med, och framför allt, vad mycket kul jag varit med om!
 
Hur som helst, finals blev avklarade redan på onsdagen för min del, och på torsdagen firade jag och Andrea med en utgång tillsammans med två vänner som var på besök från LA. På fredagen åkte vi alla och åt frukost och tog sen en promenad på stranden, hur mysigt som helst! På kvällen blev det lite beer pong på neighborhood innan killarna åkte tillbaka till LA. 
 
Resten av helgen spenderade jag med Jenny och Megan med både middag och brunch på boat house, samt en spontan tur på en partybuss som min vän bjöd med oss på. Jag älskar att kunna vara spontan. Har även sprungit en himla massa ärenden de senaste dagarna. Posten, städat, tvättat, julklappar etc etc. Igår blev det en lunch med Catta och en sista middag med tjejerna, och nu sitter jag alltså här på flygplatsen. Ses snart Sverige! 
 
 
2