Snart augusti!

Precis som rubriken säger har även denna månad bara flugit iväg, men ni vet vad man säger, tiden går fort när man har kul! Det har varit en alldeles fantastisk sommar hittills, det får jag ändå säga. Och ännu bättre blir det. Erika kom i fredags och så glada som vi var att ses igen har nog inte någon av oss varit sen vi skiljdes åt. Vi skrattade tills vi fick ont i magen - precis som det ska vara. 
 
På lördagen var vi ett gäng som käkade middag på Brew House för att därefter slå klackarna i taket, mycket bra kväll! På söndagen fick jag även spendera lite tid med Ana, som var i SB över helgen, även där många glada skratt! Och på torsdag kommer Jossan. 
 
Vänner. Vad skulle man göra utan dem? Jag är så glad och lyckligt lottad att ha mina närmsta vänner, som jag känner mig trygg med, kan berätta vad som helst för, och framför allt, som får mig att skratta. Trots att majoriteten av mina bästa vänner befinner sig på helt andra platser än jag själv, så vet jag att de finns där. Ingen är längre än ett meddelande, en bild, ett skypesamtal bort. 
 
 
1