SB weekend

Dagarna går så himla fort! Skolan har kickat igång igen och det har varit så varmt och soligt här, älskar det! 

I torsdags jobbade jag för första gången och det gick hur bra som helst. De är tre små killar på 4, 6 och 7 år. Grant, Ben och Evan. Det känns så himla skönt att äntligen få in lite extra pengar! Det är verkligen svårt att få ihop det utan inkomst, så jag är så glad att min vän tänkte på mig och rekommenderade mig för detta! 

I lördags morse körde jag och Jenny upp till Santa Barbara för att träffa vänner och säga hejdå till Ellen som hade ett going away party eftersom hon ska flytta hem till Sverige. Det var så kul att vara tillbaka i SB igen, vi var ett gäng tjejer och spenderade timmar på lördagseftermiddagen med att bara dricka champagne, tilltugg, tjejsnack och göra oss i ordning för kvällen. Så mysigt! Det blev en kul kväll, och en stor brunch på söndagen innan jag mötte upp Angi för att åka till Ventura och spela äventyrs-minigolf. Och ett äventyr blev det verkligen. Det är få personer som får mig att skratta så mycket som hon!

På söndagkvällen när jag kom tillbaka till San Diego blev jag tvungen att packa om och sen förbereda lägenheten för termit-sanering som skulle ske i hela komplexet. Termiter är ganska vanligt förekommande i Kalifornien, och jag vet inte om de upptäckt något eller om det endast är förebyggande, men hur som helst var vi tvungna att hålla oss borta i två nätter, så jag har nu bott på soffan hos några vänner i ett par dagar. Ska bli skönt att sova i min egna säng igen! 






2