Last weekend

Nu har min absolut sista helg här i SB passerat, och jag kan med säkerhet säga att jag inte kunde fått en bättre avslutningshelg! I torsdags var det världens regnstorm så vi stannade inne, beställde hem mat och bara myste framför en film. I fredags hjälpte jag Andrea och Debora att packa ihop deras lägenhet inför deras flytt, och sen var jag, Malena, Kirstine och Karin hemma hos K på lite fördrinkar, innan vi hoppade runt på diverse barer, mötte vänner och bekanta här och där, dansade på gatorna och skrattade som aldrig förr.
 
Lördagen blev minst lika bra! Jag och Kirstine gick först på en graduation lunch för Aali på Blush med hennes släkt och familj, sedan bjöd mina finaste roomies + Kirstine mig på middag på The Boathouse, och därefter hade vi en massa vänner över här hemma på drinkar, galna historier, massa dans och såklart ännu mera skratt. Galenheterna fortsatte sen downtown med piggyback rides, jägerbombs, mac n cheese och efterfest sent in på morgonen. Med andra ord en svårslagen helg omringad av mina favoriter. Jag älskar mina vänner så himla mycket, de får mig alltid att skratta och må bra. 
 
På Söndagen tog jag med Malena för att se Alisas fiol-konsert i kyrkan och ett sista avsked till henne och familjen. Sen mötte vi upp Ellen, Tamara och Kirstine för hummersoppa på Enterprise Fish, innan jag blev tvungen att säga hejdå till K. Det är så jobbigt det där med avsked till de som står nära hjärtat. Men det är ju som sagt inte hejdå, utan "vi ses snart igen!"  
 
 
 
 
1