Traditioner när de är som bäst

I torsdags kom Erika ner från SF. Halloween är ju som ni vet väldigt stort här i USA, och alla nöjesparker har skräck-tema. Vi har ju därför gjort det till en tradition att åka iväg på detta varje år! Det blev tredje året i rad nu! Första året var det Knotts Scary Farm, förra året Universal Studios Horror Nights, och i år blev det Knott's igen! Så på fredagen åkte vi, tillsammans med Catta och Jhonny iväg på vårt lilla äventyr, som även var Cattas 25-årsdag! Det var som vanligt med skräckblandad förtjusning vi gick omkring i tjock dimma med spöken och monster runt varje hörna! Det blev hur som helst en massa roliga berg- och dalbanor (min favorit var "boomerang" där man åkte både fram och baklänges genom tre loops!!!), skräck-kammare, och såklart en obligatorisk churro!
 
På lördagen stannade vi även till i Long Beach för att kolla på skolan där, och jag gillade även det campuset, faktiskt mer än jag trott! Positiv överraskning med andra ord, så nu vet jag inte riktigt vilken skola som är mitt förstahandsval. Knepigt sånt där, men jag söker ju till både San Diego State och CSU Long Beach (plus två till) så får vi se vart jag kommer in till att börja med! Beslutet behöver ju inte tas förrän i sommar i vilket fall som helst! 
 
På tal om traditioner så har vi anordnat en halloween-fest i år igen! Det blev så lyckat förra året, så på fredag går den av stapeln för andra året i rad! Såklart har vi gått all in och preppat med snacks, bål och överdrivet mycket dekorationer! Så kul att hålla i partyn! 
 
 
2