Överväldigad

Det är mycket som händer just nu och jag är minst sagt överväldigad av allt jag har att göra. Jag har haft svårt att fokusera på senaste, dels på grund av sömnbrist från den extrema värmeböljan vi haft, och dels på grund av oordningen som råder i mitt rum, då jag fortfarande inte hunnit skaffa några möbler. Stressad Louise = stressad mage = dålig hälsa och noll ork. Ganska enkel ekvation, men vissa saker kan man bara inte styra över. 
 
Det sista jag behövde mitt i allt detta var att krocka med bilen i tisdags. Som ni vet så regnar det i princip aldrig i Kalifornien, men i tisdags kom det en ordentlig skur. Jag var på väg till skolan, kör på motorvägen, ser hur de framför mig saktar ner, försöker sakta ner själv men ingenting händer. Jag inser att jag fått vattenplaning och att ingen av hjulen längre har kontakt med marken. Bromsar, styr, panikar... Ingenting. Bilen bara fortsätter framåt tills jag krockar rakt in i den framför. Väldigt läskigt och obehagligt. Tårar, polis, ambulans, sjukhus. Allt hände så fort och jag har fortfarande inte riktigt smält vad som hände. Tur i oturen var att det var trafik så jag körde inte så fort och klarade mig med måttlig smärta i rygg och nacke. Bilen däremot var bortom all räddning, och eftersom det var en äldre bil hade jag bara halvförsäkring och fick helt enkelt inse att pengarna jag lagt på att precis köpa den ser jag aldrig mer igen... Som grädde på moset fick jag betala ytterligare $400 för att den blivit bärgad och förvarad tills jag kunde ta mig dit och skriva på pappren. Det känns såklart väldigt jobbigt, men jag har i alla fall livet i behåll och det är trots allt ovärderligt. 
 
Hur som helst, skolan måste verkligen få vara prio ett nu, då jag har tre midterms nästa vecka (hjälp!). Det får helt enkelt bli massa kaffe och sena nätter för att ta ikapp och hamna på banan igen. 
 
Vi hörs snart! 
1