Travel Bug

I torsdags var det St Patrick's Day, och jag kände att det verkligen var dags för att hitta på något kul, efter två veckors jobb och plugg. Efter jobbet mötte jag upp Linnea och Claudia, som jag inte hade sett på evigheter! Vi gick först till en bar i mitt område där vi drack öl och hängde med några av deras vänner. Senare tog vi oss alla vidare till PB för Irish Carbombs, dans, ett snabbt besök på Denny's och sen vidare på en efterfest där jag hamnade i en vild diskussion om politik och ekonomi. Blir galen på folk som uttalar sig om saker de inte vet något om! Det är så svårt för mig att acceptera radikala åsikter som är så långt ifrån all typ av logik, speciellt i ett ämne jag faktiskt studerar. Alla har såklart rätt till sin åsikt, men innan man ger sig in i en diskussion, se till att du åtminstone är påläst på ämnet!? När det visade sig att personen i fråga var en Trump-supporter gav jag upp allt hopp och övergav diskussionen. Hur mycket man än vill banka in vett i vissa människor så måste man ibland inse att man får välja sina strider. Hur som helst är det alltid intressant att höra åsikter från andra perspektiv, särskilt från personer man inte normalt beblandar sig med. 
 
I fredags var jag ledig från jobb, så det blev en lång nap efter min morgon-klass, och kvällen bestod av middag och bio med tjejerna. Resten av helgen har varit lugn. Powerwalks, plugg och Netflix. 
 
En skolvecka kvar nu, och sen blir det ett välförtjänt spring break. Jag satt och tittade tillbaka på bilder från Argentina, och känner verkligen hur det kliar i hela kroppen att ge mig iväg på ett nytt äventyr. Jag vill upptäcka och utforska!! Tyvärr har jag lovat att jobba hela spring break, då barnen också har lov, men har iallafall planerat in en helg i LA! Jag får verkligen myror i brallan av att stanna för länge på ett ställe, hur fantastiskt det än är. Små helg-tripper är därför perfekt!