All of me

Jag läste blondinbellas blogg idag, där hon berättade hur många som kontaktar henne om att de är missnöjda med livet - allt ifrån staden man bor i, ens jobb, utbildning eller personer man umgås med. Hon uppmanar en att tänka "om jag fick designa om mitt liv och göra precis vad jag vill, hur skulle det se ut då?" Och nu till det bästa - mitt liv skulle se ut precis som det gör idag. Jag har människor runt omkring mig som får mig att skratta och må bra, jag har motivation och intresse till mina studier, och jag känner att det finns ingen bättre plats att bo på än älskade Kalifornien.
 
Vid närmre eftertanke så har jag ju faktiskt designat mitt liv precis så som jag vill leva. Jag gick ut gymnasiet med bra betyg för jag visste att det lägger grunden för min framtid. Jag sökte enbart jobb som jag verkligen ville ha, och jag fick dem. När jag inte var nöjd så bytte jag. Jag flyttade hit, till Santa Barbara, California, USA, för att jag ville uppleva något nytt och vidga mina vyer. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är det bästa beslut jag gjort. 
 
Jag tror att mycket av detta har med självkänsla att göra. Faktumet att jag började ta tag i min självkänsla för ca 5 år sen har gett mig mod att ta beslut som lett mig dit jag är idag. Och det vet alla som känner mig väl att det här med självkänsla är verkligen en av mina absoluta grundvärderingar i livet. Tro det eller ej men det är något jag jobbar med varje dag. Jag spenderar mycket tankeverksamhet på att utvärdera mitt liv, vad jag är bra på, kan bli bättre på och vad jag är tacksam för. Det hjälper mig att må bra och styra mig själv i rätt riktning. Jag tror också att innan man byggt upp denna självkänsla så är uppmuntran enormt viktigt. Jag har alltid fått höra att jag kan göra vad jag vill, och det har jag mina älskade föräldrar att tacka för. 
 
Det blev ett väldigt långt och kanske lite klyschigt inlägg, men det är så otroligt befriande att känna sig nöjd och tillfredsställd med sitt liv. Jag bestämmer själv vem jag vill vara, jag ska ju trots allt leva med mig själv resten av livet! 
 
Såhär glad ska jag alltid vara! 
2