Buenos Aires

Torsdag kväll gick planet från Arlanda, och nu, ungfär ett dygn senare, efter att nästan ha missat planet från Frankfurt till Sao Paulo, har jag alltå landat i Buenos Aires, och jag kan säga redan nu att det här kommer bli SÅ bra! Känslan av att landa i värme och solsken efter två mörka månader i Sverige är obeskrivlig! Jag sov ganska många timmar på planet från Frankfurt till Brasilien, och även en del den sista biten, så när jag landade i Buenos Aires runt 12-tiden kände jag mig hyfsat utvilad. Så skönt att slippa jetlag! 
 
Det gick supersmidigt att ta sig från flygplatsen, endast 150 kr för en taxi, och byggnaden där jag nu ska bo ligger på ett bra läge och är bemannad i porten, vilket känns tryggt och bra. Det är alltså en 65-årig kvinna, Senora Segura, som har en stor lägenhet där hon hyr ut rum till besökare från världens alla hörn. Just nu är det förutom mig själv, en tjej från LA, en från London, och en från Österrike. Jag fick ett varmt välkomnande där hon visade mig runt, bjöd på fika, och gav mig tips och råd samt en pärm med nyttigt vetande om kollektivtrafik, telefonabbonnemang, matbutiker och annat man kan tänkas behöva. Hon är verkligen supergullig och värkar väldigt ordentlig, vilket jag gillar! Varje rum har ett nummer, och i kylskåp och köksskåp finns motsvarande siffra så att man ser tydligt vad som hör till vem! 
 
Rummet jag har fått är stort, ljust och luftigt med skrivbord, tre stora garderober, och AC, och jag kan låsa både garderoberna och dörren till rummet. Skönt! Det finns tre badrum med dusch att tillgå, och tvättservice för en billig slant! Skolan börjar på måndag, så jag har nu helgen på mig att utforska. 
 
Nu ska jag ta en dusch och senare ikväll ska jag ut och käka med de andra tjejerna!
 
Hörs snart. Ciao. 
1